O nama

BESEDNIK ZAVRŠNI RADOVI d.o.o. je građevinsko poduzeće koje posluje na području Krapinsko-zagorske županije. Tim čine mladi, stručni i profesionalni djelatnici koji vole ono što rade i najvažnije im je zadovoljstvo svakog klijenta. 

 Naši djelatnici izvode radove kao što su: izrada fasadnih sustava (termo izolacijske fasade, bojanje fasada, sanacija fasada), soboslikarski radovi, suha gradnja, spušteni stropovi, pregradni zidovi, zidne obloge, postavljanje dekorativnog kamena i drugo. Nastojimo pružiti brzinu, točnost, ispoštovati rokove i povjerenje u nas. 

Na temelju kvalitetnih materijala korištenih pri gradnji, poduzetnih i iskusnih zaposlenika te moderne opreme naše poduzeće djeluje na jednoj visokoj razini, što se i vidljivo očituje na izvedenim radovima diljem našeg područja. 

Mišljenje i želje klijenata su nam na prvom mjestu i prema klijentu se odnosimo sa puno poštovanja. Idejni projekat je temelj svega, pri čemu ukazujemo na njegov značaj. Uvijek spremni na razgovor, savjete i dogovor s vama.